Αλεζουάρ

Το αλεζουαρ είναι ένας τύπος περιστροφικού εργαλείου κοπής κατάλληλο για κατεργασία μετάλλου. Τα αλεζουάρ ακριβείας παρέχουν τη μέγιστη ακρίβεια μιας στρογγυλής τρύπας και τη μείωση της τραχύτητας στην επιφάνεια μιας τρύπας. 

--€
Αλεζουάρ μηχανής HSS-E του οίκου GUHRING Γερμανίας κατά DIN 2180 με διαμέτρους από 5 έως 50mm και κλίμακα 1/50. Διαθέτουν τετράγωνο στέλεχος για να χρησιμοποιηθούν και με ένα κλειδί. Κατάλληλα για κατεργασίες σε βελτιωμένο χάλυβα, χυτοσίδηρο και μη σιδηρούχα υλικά.
Αλεζουάρ Χειρός

416 - GUHRING Αλεζουάρ Ρυθμιζόμενο HSS

GUHRING
416
--€
Αλεζουάρ ρυθμιζόμενο HSS του οίκου GUHRING Γερμανίας με διαμέτρους από 6.4 έως 80mm και ανοχή H7. Κατάλληλα για κατεργασίες σε βελτιωμένο χάλυβα, χυτοσίδηρο και μη σιδηρούχα υλικά.
Αλεζουάρ Χειρός

K1143 - YG-1 Αλεζουάρ Χειρός HSS Ίσιο H7

YG-1
K1143
--€
Αλεζουάρ χειρός HSS ίσιο του οίκου YG-1 κατά DIN1420/H7 με διαμέτρους από 2 έως 60mm. Διαθέτουν τετράγωνο στέλεχος για να χρησιμοποιηθούν και με ένα κλειδί. Κατάλληλα για κατεργασίες σε βελτιωμένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, χυτοσίδηρο και μη σιδηρούχα υλικά.
--€
Αλεζουάρ χειρός HSS ελικοειδή του οίκου YG-1 κατά DIN1420/H7 με διαμέτρους από 2 έως 60mm. Διαθέτουν τετράγωνο στέλεχος για να χρησιμοποιηθούν και με ένα κλειδί. Κατάλληλα για κατεργασίες σε βελτιωμένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, χυτοσίδηρο και μη σιδηρούχα υλικά.
--€
Αλεζουάρ μηχανής καρβιδίου του οίκου GUHRING Γερμανίας τύπος HR 500 S υψηλής ακρίβειας (± 0.005) για διαμπερή οπή με επικάλυψη nanoA και εσωτερική ψύξη.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.