Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας επιτρέπει την πληρωμή με τους κάτωθι τρόπους:

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  • Paypal
  • Με τραπεζική κατάθεση
  • Εξόφληση στο κατάστημα

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron είτε με χρεωστική. Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί προτεραιότητα και γι’ αυτό οι επενδύσεις της σε αυτό τον τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. 

Paypal

Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μεταφέροντας το χρηματικό ποσό μέσα από το ασφαλές πεδίο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας ανακατευθύνεστε στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών του οργανισμού PayPal και κάνετε την μεταφορά σας με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Τραπεζική Κατάθεση

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με κατάθεση του ακριβούς ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ :  2 3 6 – 4 4 0 2 6 9 3 4

ΙΒΑΝ :  GR 61   0 1 1 0    2 3 6 0    0 0 0 0   2 3 6 4   4 0 2 6 9 3 4

ΚΩΔ. SWIFT TΡΑΠΕΖΑΣ (ΒΙC) :  ETHNGRAA

Εξόφληση στο κατάστημα

Η εξόφληση της παραγγελίας που καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην εταιρεία μας αφού προσέλθετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Η εξόφληση στο κατάστημα μας μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.
Για τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την εξόφληση στο κατάστημα, υπάρχει πιθανότητα να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση. 

Προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.